او تصريح کرد: وزارت کار و امور اجتماعي پس از انجام بررسيهاي کارشناسي با همکاري معاونت صنايعدستي کشور بيش از 180 رشته صنايعدستي را در زير مجموعه مشاغل خانگي تعريف کرده است.
سرپرست اداره کل آموزش و حمايت از توليد اين معاونت ادامه داد: در حال حاضر معاونت صنايعدستي تلاش ميکند شرايط را براي دريافت تسهيلات هموار کند.
«سبزميداني» با اشاره به اينکه متقاضيان در اقصي نقاط کشور بايد با مراجعه به سامانه مشاغل خانگي وزارت کار و امور اجتماعي نسبت به ثبت نام و ارائه طرحهاي توجيهي خود اقدام ميکنند، اظهار داشت: پس از آن با پذيرش طرح، کارت مشاغل خانگي و کد رهگيري دريافت و به بانکهاي عامل معرفي ميشوند.
اين مقام مسوول مجموع معرفيشدگان مشاغل خانگي صنايعدستي در سراسر کشور را 40 هزار نفر اعلام کرد و افزود: اغلب معرفي شدگان به بانکها را صنعتگران مستقل تشکيل ميدهند.
او بيان داشت: سقف تسهيلات براي طرحهاي مستقل بين 3 تا 5 ميليون تومان و بازپرداخت آن نيز 4 درصد اعلام شده است.
سرپرست اداره کل آموزش و حمايت از توليد معاونت صنايعدستي در ادامه گفت: شرايط براي طرحهاي پشتيبان با توجه به اينکه تعداد بيشتري از صنعتگران را در بر ميگيرند چه از نظر ميزان تسهيلات و چه از لحاظ درصد بازپرداخت متفاوت است.
«سبزميداني» با بيان اينکه معاونت صنايعدستي در تلاش است شرايط مناسبتري براي اعطاي تسهيلات به طرحهاي پشتيبان با همکاري وزارت کار و امور اجتماعي فراهم کند، گفت: هدف بهرهمندي تمامي صنعتگران از تسهيلاتي است که به توسعه اشتغالزايي در اين عرصه کمک ميکند.
او خاطرنشان کرد: طبق قانون، مشاغل خانگي آن دسته از فعاليتهايي است که توسط اعضاء خانواده در فضاي مسکوني در قالب يک طرح بدون ايجاد مزاحمت براي واحدهاي مسکوني همجوار صورت پذيرد.
111/
انتهای پیام/